Informatie

Exposanten
De All Beauty beurs is een echt platform voor ontmoetingen en uitwisselingen tussen gekwalificeerde en gemotiveerde exposanten en bedrijfsleiders, die zich vooral willen informeren, kennis willen uitwisselen en genieten van de bijzondere voorwaarden aangeboden door de vertegenwoordigde ondernemingen.
Wedstrijden voor professionals
Tijdens het salon zullen de beste kappers, barbiers, visagisten, nagelstylisten en modeontwerpers aan verschillende wedstrijden deelnemen en zo de bezoekers trakteren op een ongeëvenaarde, met een award bekroonde show.
Workshops & opleidingen
Gedurende twee dagen maakt u via allerlei workshops kennis met de nieuwste trends en technieken uit de schoonheids- en wellnesswereld. Grijp zeker niet naast de kans om de nieuwe methoden aan te leren van de beste wellness- en schoonheidsspecialisten
Make-up
Make-up vormt een aparte wereld in de schoonheidsindustrie. Leveranciers, merken en trendsetters zullen allemaal samenkomen en elkaar ontmoeten op de All Beauty beurs in Bergen.
Een niet te missen show
Op de All Beauty beurs zullen ook Belgische ontwerpers enkele modeshows organiseren om hun nieuwe accessoire- en/of kledinglijnen voor te stellen.
Body-Painting
Twee dagen vol demonstraties om de kunst van het bodypainting te waarderen.
Lezingen
Ontdek de trends van morgen en laat u door nieuwe ideeën inspireren om het succes van uw bedrijf morgen te verzekeren.
Barbiers
Ook in de spotlight staan de barbiers, die met hun ervaring en passie de mannelijke schoonheid extra benadrukken.
Nail Art
Een nail art-wedstrijd zal voor een uniek schouwspel zorgen.

Sectors en productcategorieën

info@allbeauty.be

© 2022 Fairpak